Vormgeving

Vormgeving met impact

First sight counts!

Visueel indruk maken, zowel online als offline.

Iedere indruk telt, maar vooral de eerste. It better be good, really damn good. Voor je grafische vormgeving gaan we met liefde aan de slag. Of het nu gaat om print- en drukwerk, huisstijl en logo design of het maken van 2D of 3D animaties, we maken het spraakmakend. Vormgeving met impact!

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Grafische vormgeving & Print- en drukwerk

Het perfecte grafische plaat van jouw merk. Onze vormgevers zorgen ervoor dat je je onderscheid en indruk maakt.

Huisstijl en logo design

Het visuele gezicht van jouw bedrijf: onze vormgevers begrijpen wat bij je past en wat indruk maakt.

Website design

We geven vorm aan je website, zodat deze gebouwd kan worden door een webdeveloper. Dit laatste doen we trouwens ook met liefde voor je!

Wist je dit al?

Veelgestelde vragen

Je bent op zoek naar een nieuw logo of huisstijl, maar weet niet hoe en wat? Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat om print- en drukwerk? Je bent niet de enige! Bekijk hier de meest gestelde vragen van onze klanten.

Geen stress! We kunnen je logo eenvoudig overnemen en je weer voorzien van een EPS bestand. Dit keer niet kwijtraken, goed?

We leveren waar gewenst ook print- en drukwerk, van flyer tot banner, van beachflag tot wrap om een vliegtuig mee te beplakken. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om drukwerk, dus helpen we je graag met eerlijke oplossingen: betaalbaar en op de hoogste kwaliteit.

Aan de hand van een workshop ontdekken we wat je logo uit moet stralen, waar het voor moet staan en inventariseren we je persoonlijke voorkeuren. Hier gaan we mee aan de slag: je ontvangt een drietal logo schetsen van ons. Vaak verschillen deze sterk van elkaar, zodat we je voorkeur goed kunnen meten. Vervolgens gaan we door op het logo wat jouw voorkeur krijgt en leveren we het geheel op. Waar gewenst doen we dit inclusief huisstijlhandboek: hier staan onder andere zaken in als typografie, kleurgebruik en variaties op je logo (staand/liggend).

Hier zijn meerdere antwoorden goed, maar in alle gevallen kun je eigenlijk altijd je logo aanleveren in EPS. Het voordeel hiervan is, is dat de grafisch vormgever je logo makkelijk kan vergroten of verkleinen, zonder kwaliteitsverlies. Dit is vooral noodzakelijk bij drukwerk. Wanneer je bezig bent met online en je logo niet groot afgedrukt hoeft te worden, kun je er voor kiezen om het bestand als .PNG aan te leveren. Het voordeel hiervan is dat je in kunt stellen dat de achtergrondkleur transparant is, waardoor een webdesigner of vormgever je logo eenvoudig ergens in kan verwerken.

Als je een logo afneemt bij ons, krijg je het logo altijd in PNG én EPS. Waar gewenst krijg je er ook nog een JPEG bij!

RGB, (Red, Green, Blue) is een kleurmodel wat je het meest tegenkomt voor beeldschermen. CMYK daarentegen zijn drukkleuren en staan voor Cyaan, Magenta, Yellow, Key), ook wel full colour genoemd. Waarom je dit wilt weten? Als je opmaakt in RGB en dat wilt laten printen, zul je schrikken van de kleuren: dit is niet hoe je het gemaakt had! Mocht je dus iets ontwerpen of laten ontwerpen voor print, zorg er dan voor dat de bestanden in CMYK aangeleverd worden. Dan weet je zeker dat het ontwerp er op print net zo uit komt te zien als hoe je het ontwerp op je beeldscherm ziet.  

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?