Animaties laten maken?

Jouw idee in animatie, die iedereen begrijpt

Animaties van topkwaliteit

Animatievideo laten maken

Animaties lenen zich uitstekend voor het eenvoudig en begrijpbaar uitleggen van een boodschap. Het doel van animatie is doorgaans om een, wellicht ingewikkelde, boodschap te verpakken in een helder stukje video. Een animatie bevat uit visuele elementen, waarmee je processen en vraagstukken behapbaar maakt voor jouw doelgroep. Verbanden laten zien in beeld, geluid en gesproken uitleg zorgt ervoor dat de boodschap aankomt en blijft hangen. Of je nu wilt opvallen, een uitleg wilt geven of reclame wilt maken!

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Werkwijze

We beginnen met een creatieve sessie, waar we naar jouw verhaal vragen en onder de loep nemen wat de animatievideo in moet gaan houden en wie je doelgroep is. Zodra dit helder is, schrijven we een script uit en werken we de verhaallijn uit. Hierna volgen de schetsen en gaan we aan de slag met de stijl van de animatie. Als we dit hebben gedaan, rolt daar een storyboard uit: een overzicht van jouw animatievideo. Deze bespreken we, zodat we kunnen controleren of we op de goede weg zitten.

We zoeken vervolgens de juiste voiceover erbij en gaan aan de slag met het animeren. In deze fase focussen we op de kijkerservaring, deze moet meegenomen worden en de aandacht niet verliezen. Hebben we het geheel staan? Dan volgt de oplevering en komt je animatievideo jouw kant op. Als marketingpartner gaan we tevens graag, samen met jou, aan de slag met de publicatie van jouw animatievideo die impact gaat maken. 

Animatie laten maken van topniveau?

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?