Video, foto & animaties laten maken

Een lust voor het oog!

Shots fired

De meest spraakmakende media van de toekomst.

Next level foto- en video content voor jouw organisatie! Dit doen we als partner, niet als leverancier. Want als jullie verhaal goed is, is die van ons dat ook. We schieten je bedrijfsvideo of brandmovie op topniveau. We verzorgen bedrijfsfotografie en productfotografie zodat je producten het beste uit de verf komen. En we maken animatievideo’s die complexe boodschappen eenvoudig maken. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Video

Van aftermovie tot recap, van presentatie tot bedrijfsvideo, van commercial tot productpresentatie: videografie op topniveau.

Fotografie

Van product tot locatie, van portret tot bruiloft, van event tot commercial. De juiste foto van het juiste beeld. Een sterk staaltje fotografie!

Animaties

Complexe boodschappen vertaald in simpele animaties. Onze animators zetten jouw vraagstuk om in duidelijkheid, geheel in jouw stijl. 

Wist je dit al?

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over fotografie, videografie of animatie? Je bent niet de enige! Bekijk hier de meest gestelde vragen van onze klanten.

Misschien wel een van de meest gestelde vragen en meteen een van de lastigste om te beantwoorden!

De kosten van een video zijn natuurlijk van een hoop dingen afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lengte van de video, het aantal draaidagen, ondertiteling en hoeveel tijd we samen werken aan een tof concept. Dit betekent natuurlijk niet dat elke video meteen super duur hoeft te zijn! Bij ons kun je al een video laten maken vanaf 300,- excl. BTW.

Als de eerste versie van een video af is, dan sturen we deze meestal op via WeTransfer. Dit is een groot platform waarmee je bestanden kan delen tot wel 3GB. Mocht er vervolgens nog feedback zijn, dan kan de klant dit via een mailtje aan ons laten weten en verwerken wij dit zo snel mogelijk tot een nieuwe versie. Dit net zolang totdat de klant tevreden is! 

Uiteindelijk ontvang je je video op de gewenste kwaliteit in je e-mailinbox, zodat je hem kunt gebruiken voor je website, social media en meer.

Om maar meteen antwoord te geven op deze vraag: ja dat kan! Het is deze dagen alleen wel anders dan normaal. Wij zorgen ervoor dat we met zo min mogelijk mensen op de set zijn. Daarnaast draagt onze crew altijd mondkapjes om zo de verspreiding van het virus te voorkomen. Ook hebben we in onze cameratas ontsmettingsmiddel liggen en waarborgen we ten alle tijden de 1.5 meter. Indien we hier vanwege omstandigheden van moeten afwijken, overleggen we dit altijd met de klant. 

De lengte van je video hangt heel nauw samen met je doelgroep en het platform. We zien vaak dat op social media zoals Facebook en Instagram een kortere video beter werkt, omdat de gemiddelde kijktijd op deze online platformen niet meer dan 20 seconden per video bedraagt. Een verhaal in 20 seconden vertellen gaat natuurlijk een beetje moeilijk, daarom proberen we altijd samen met de klant te kijken hoe we de boodschap zo goed mogelijk kunnen verpakken in een niet al te lange video, om tóch de aandacht van je potentiële klant vast te houden.

Voor websites zien we voor algemene bedrijfsfilms een duur van 60-90 seconden voor promotie. Langere video’s komen bijvoorbeeld wél voor bij uitgebreide productpresentaties.

In principe kun je niet alle muziek zomaar onder je video zetten. Op veel muziek zitten rechten, als je deze muziek dan gebruikt en online plaatst, ontvangt de uploader hier een boete voor. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! We beschikken over meerdere muziekbibliotheken vol rechtenvrije muziek. Op deze platforms maken artiesten muziek voor mensen en bedrijven die lid zijn van zo’n platform. Mocht je nu zelf al een idee hebben voor een soundtrack, dan kan je via steekwoorden en thema’s zoeken in deze bibliotheken. Wij zijn er van verzekerd dat we op die manier een passende track vinden voor onder de video. 

Maar liefst 82% van de Facebook gebruikers kijkt hij video’s zonder geluid. Denk bijvoorbeeld aan mensen die op werk Facebook video’s  kijken, of in de trein door hun tijdlijn heen scrollen. Als er in een video interviews zijn verwerkt of we hebben er samen voor gekozen om een voice-over te gebruiken kan het dus handig zijn om ondertiteling toe te voegen. Voor video’s die intern worden gebruikt is het vaak niet nodig.

Nijmegen blijft natuurlijk wel een speciaal plekje in ons hart houden, maar dat houdt zeker niet in dat we ons voorbij de rivieren wanen. Zelfs in het buitenland zijn onze videografen wel eens te vinden. Bijvoorbeeld voor toffe opnames in Portugal of Frankrijk. Stiekem staan de Waddeneilanden nog wel op ons verlanglijstje :)

Bij ons houden we meestal rekening met zo’n 2 à 3 weken voor het opleveren van de uiteindelijke versie. Natuurlijk hebben we ook wel eens opnames die we de dag erna editten. Dit gebeurt vaak bij nieuws gerelateerde items, zodat het actueel blijft. Het fijne aan onze werkwijze is dat je het hele proces stap voor stap kan volgen via een persoonlijke code.

Jazeker. Onze videografen gebruiken geavanceerde camera’s die de snelheid van het beeld tot wel 4x kunnen vertragen. 

We kunnen hier natuurlijk wel neer zetten hoe cool en professioneel we zijn. Wat trouwens wel waar is. Maar er zijn een hoop creatieve bedrijven in de regio die ook goed zijn in hun werk. Het verschil met ons is, dat we niet alleen goed zijn in wat we doen, maar dat we ook nog eens vet gezellig zijn en je helpen groeien!

We hebben een hoop gear tot onze beschikking. De vaste camera die we gebruiken is een camera van het merk Blackmagic. Deze camera kan beelden schieten in 6k! Afhankelijk van de draaidag lopen we rond met een hoop andere spullen. Denk hierbij aan statieven, licht, geluid en een goed gevulde thermoskan met koffie. 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?