Website laten maken?

Van design tot ontwikkeling.

Webdesign op topniveau

Website laten maken

Wij vertalen jouw merk in een strakke, snelle en goed vormgegeven website. We richten hem in zoals jij dit wilt en maken hem – waar gewenst – eenvoudig zelf aanpasbaar door middel van WordPress. Met een sterk staaltje copywriting, bewerking van afbeeldingen/content en een responsive design (dus geschikt voor tablet en telefoon), maken we jouw digitale visitekaart. 100% tevredenheidsgarantie, snel resultaat en volledig future-proof.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Dominate the web!

Voor ieder budget heb je bij ons een website. Voor klanten die behoefte hebben aan een supersnelle, goed vormgegeven website op basis van een vooraf gebouwde template, bieden we de meest betaalbare oplossingen. Liever alles op maat gemaakt, volledig naar wens van A-tot-Z? Onze developers gaan met liefde aan de slag met jouw website op maat. 

SNELLE WEBSITE LATEN MAKEN

In ‘The Digital Age’ waar alles draait om snelheid en efficiëntie is een bloedsnelle website essentieel. Onze websites zien er niet alleen heerlijk uit, maar ze gaan ook als een raket!

GOOGLE-PROOF (SEO/SEA)

Gevonden worden is en blijft ontzettend belangrijk. Bij On The Rocks houden we de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten; je website is 100% zoekmachine-proof!

WordPress WEBSITE

Het meest gebruikte systeem in webdesign-land. Het grote voordeel hiervan? We ontwerpen een website die je zelf, na een korte uitleg onder het genot van een verse kop koffie, op eenvoudige wijze kunt bijwerken en vernieuwen. Wil je dat liever uitbesteden? We’ve got you covered!

Copywriting

We verpakken jouw verhaal in een tekst die indruk maakt. Zoekmachine-vriendelijk, helder tot op het bot en geschreven in de juiste taal voor jouw merk. 

Waarom ON THE ROCKS?

There's nothing we cannot create!

Jouw digitale visitekaart! We beginnen met een kop koffie en een goed gesprek. Aftasten wat je wilt bereiken en hoe het eruit moet komen te zien. We maken een opdrachtbevestiging, deze bekijk je en bij akkoord gaan we direct aan de slag. Binnen no-time staat de conceptversie van je website online. We schaven bij waar nodig en binnen afzienbare tijd staat hij daar: jouw parel van een website.

Responsive WEBSITE LATEN MAKEN

Je websites op ieder device goed zichtbaar. Een website die zich automatisch aanpast naar je tablet, telefoon of laptop. Optimaal gebruikersgemak voor de bezoeker van jouw website, dat staat voorop. Ervoor zorgen dat mensen geen genoeg krijgen van je website, op welk apparaat dan ook. Onze websites zijn 100% responsive!

Online systemen

Een online reserveringssysteem voor je kapperszaak? Een virtual tour door jouw kantoor? Een beveiligde omgeving waar alleen leden toegang tot kunnen krijgen? Online reviews? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze CASES

Webdesign | Video | Foto

Q Broadcasting

Meer informatie →

Webdesign​

Fourcars

Meer informatie →

Webdesign

Personal Crypto Trader

Meer informatie →

Mobile first | How it looks!

60% van je bezoekers zijn mobiel.

Wanneer men op een niet-mobiel vriendelijke website terecht komt, geeft ruim 61% er de voorkeur aan om bij een concurrent te gaan kijken.

 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?