Webshop laten bouwen?

E-commerce op topniveau

Jouw webshop van A-tot-Z

Webshop laten maken

Knallen met die online sales! We ontwikkelen een strakke webshop met alles erop en eraan. Eentje die ontzettend gebruiksvriendelijk is, zowel voor jou als je klanten. Waarmee je op kind-eenvoudige wijze producten kunt toevoegen, aanpassen en schrappen. En waar je klanten op willen bestellen! Met de juiste copywriting, een goed grafisch ontwerp en de juiste SEO-background ga jij knallend het web op met je gloednieuwe webshop.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Dominate the web!

Wanneer je een supersnelle, betrouwbare en functionele webshop zoekt, look no further. De jongens en meiden van B11 Media maken webshops die genadeloos de rest overspoelen. Onze webshops worden gebouwd in het meest functionele CMS-systeem dat er op de markt is, het zelf onderhouden en toevoegen van producten in je shop is gemakkelijker dan ooit.

WEBSHOP LATEN MAKEN

We maken hem supersnel en optimaliseren hem voor alle devices. Met one–click–payment integratie, de juiste landingspagina’s en een perfect doordachte vormgeving garanderen we de ultieme bezoekerservaring.

GOOGLE-PROOF (SEO/SEA)

Gevonden worden is én blijft ontzettend belangrijk. Bij On The Rocks houden we de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten; je webshop is 100% zoekmachine-proof!

e-commerce

Waar jij je straks druk om moet maken? Je voorraad (waar we ook oplossingen voor bieden trouwens), service en je mailtjes. In ieder geval niet meer over je webshop, want dit staat straks als een (pak-)huis. Kies je voor landelijk of wereldwijd, afhalen of shipping, iDeal of Mastercard? Waar gewenst gaan we nóg verder: we brengen in kaart wat je wilt verkopen, wie je doelgroep is, waar die zit en bepalen de doelen. 

Waarom B11 Media?​

The Sky is our limit, what is yours? 

Bij On The Rock geloven we in een heldere, daadkrachtige aanpak. We beginnen met een kop koffie en een goed gesprek: wat is je business, wie is je doelgroep en hoe wil je die gaan aanspreken? We bekijken welke producten en systemen er het best bij passen. Binnen no-time komt er een projectplan op tafel. Na akkoord gaan we direct aan de slag met de bouw van jouw webshop en geef je binnen afzienbare tijd feedback op de eerste versie. We schaven bij waar nodig en daar staat hij: jouw gloednieuwe webshop. Op de achtergrond blijven we je ondersteuning bieden om jou te laten groeien. 

Responsive WEBSHOP

Je webshop is op ieder device goed zichtbaar. Circa 60% van je bezoekers bezoekt je website op hun smartphone. Onze webshops zijn volledig responsive: dit houdt in dat zij zich automatisch aanpassen aan de device waarop de website bezocht wordt.

Onze CASES

Webdesign

My Celebrator

Meer informatie →

Webdesign​

Fourcars

Meer informatie →

Webdesign | Video | Foto

We Are Crotona

Meer informatie →

Mobile first | How it looks!

60% van je bezoekers zijn mobiel.

Wanneer men op een niet-mobiel vriendelijke website terecht komt, geeft ruim 61% er de voorkeur aan om bij een concurrent te gaan kijken.

 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?