GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE

SEO/SEA specialisten

Online marketing specialist

Gevonden worden in Google?

SEO, staat voor Search Engine Optimization, is het optimaliseren van een website zodat hij gevonden wordt op de zoektermen waar jouw prospects gebruik van maken. SEA, afgekort voor Search Engine Advertising, is gericht betaald adverteren op deze zoektermen. Beiden zijn ze de sleutel tot succes om het bezoekersaantal op jouw website te verhogen. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Goed gevonden worden in Google

Onze SEO- en SEA-specialisten zetten zich dagelijks in voor onze klanten om méér rendement uit hun website of webshop te halen. Of het nu gaat om een nieuwe website of webshop die bij ons afgenomen is of een bestaande die geoptimaliseerd moet worden of waarmee je advertenties wilt draaien: bij On The Rocks werken we resultaatgericht en doen we er alles aan om jouw doelen te halen.

SEO COPYWRITING

We schrijven pakkende teksten met de juiste zoektermen, zodat jij gevonden wordt door jouw doelgroep en zij over gaan tot actie. 

LINKBUILDING

Onze specialisten houden zich bezig met linkbuilding: het vergaren en uitwisselen van relevante links naar jouw website of webshop met als gevolg: een hogere autoriteit en een betere vindbaarheid. 

Waarom B11 Media?​

Maximaal rendement behalen!

Onze specialisten zorgen ervoor dat jij het maximale uit je website haalt. Of je doel nu is om zoveel mogelijk bezoekers te informeren, het aantal contactmomenten te vergroten of meer producten te verkopen op je webshop: we brengen je verder. Samen stellen we doelen en bepalen we de strategie. Aan de hand van KPI’s (Key Performance Indicators) maken we resultaten meetbaar en gaan we knallen! 

GOED GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE

We optimaliseren je website op structuur, snelheid en comprimeren je content zodat je website zo goed en snel mogelijk functioneert. 

Google certified

Onze SEA-specialist is gecertificeerd door Google. Hiermee garanderen we kennis en kunde rondom zoekmachine advertenties en gaan we samen voor succes.

Onze CASES

Webdesign

Slaapplaats 4daagse

Meer informatie →

Webdesign​

VRIDZ​​

Meer informatie →

Webdesign | Copywriting

Factory sports

Meer informatie →

Mobile first | How it looks!

60% van je bezoekers zijn mobiel.

Wanneer men op een niet-mobiel vriendelijke website terecht komt, geeft ruim 61% er de voorkeur aan om bij een concurrent te gaan kijken. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker blijft! 

 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?