HOSTING

Hosting, domein registratie en SSL

Betrouwbaar en efficiënt

Supersnelle hosting

Het kloppend hart van je website. We kunnen niet alleen je webdesign realiseren, maar verzorgen ook dat het staat als een huis. Met de juiste domeinnaam en de juiste hosting is ons doel helder: altijd online zijn. Betrouwbaarheid staat daarbij centraal. We houden je online en daar waar je moet zijn zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Een snelle hosting!

Op ons eigen hostingplatform garanderen we 99,9% uptime. Dit is geoptimaliseerd voor de websites die we ontwikkelen en beheren. Daarnaast dragen we zorg voor e-mailadressen en domeinregistratie. Hiermee zorgen we ervoor dat jij zorgeloos online bent. 

SSL-CERTIFICERING

Onze websites dragen een SSL-certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een beveiligde laag tussen een server en een internetbrowser. Hiermee worden gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan de vindbaarheid binnen de zoekmachines.

Domeinnaam

Wij dragen zorg voor de registratie van jouw domeinnaam of domeinnamen. In het geval dat deze al in gebruik is, kunnen we bijdragen in de bemiddeling ter overname waar gewenst. 

Waarom B11 Media?​

Betrouwbare en supersnelle hosting

Met onze hoge up-time en op maat ingerichte servers, staan we voor maximaal rendement en een extreem hoge betrouwbaarheid als het gaat om jouw website of webshop. We werken volgens de laatste techniek op het gebied van beveiliging en performance. 

hostingomgeving

Wij richten in de basis jouw hosting in en beheren deze volledig. Ben je zelf een online professional en wil je zelf aan de slag in de hostingomgeving? Dan kunnen wij een gebruiker aanmaken zodat je zelf in de hostingomgeving kan komen. 

Onze CASES

Webdesign

Nimma Hypotheken

Meer informatie →

Webdesign​

Q Broadcasting

Meer informatie →

Webdesign

My Celerbator

Meer informatie →

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?