Social Media UITBESTEDEN

Laat ons impact maken met jouw social media

Organisch verkeer of adverteren

Jouw Social Media uitbesteden?

Of het nu een ondergeschoven kindje is of waar simpelweg geen of niet genoeg aandacht aan besteed wordt: social media is onvermijdelijk voor nagenoeg iedere organisatie. Onze content creators en social media experts snappen hoe je écht onderscheid maakt en hoe je social media gebruikt om te groeien. Het maken van frisse content, weten wanneer dit te posten en dit consistent door te zetten zijn drie speerpunten van de ‘social media jongens en meiden’ op ons op kantoor. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in social advertising, waarmee we gericht kunnen adverteren om jouw doelgroep te bereiken. We ontzorgen je van A-tot-Z en helpen je jouw social media te rocken. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Social media uitbesteden op topniveau

De kracht van social media ligt onder andere in consistentie. Social media doe je niet ‘eventjes’ voor de rest van het jaar, het beheer hiervan is een continu proces van contentcreatie, plannen, posten, bijsturen en rapporteren. Onze social media experts blijven op de hoogte van alles wat er speelt op dit gebied, zodat jouw social content actueel is en uitblinkt ten opzichte van de rest. Het geheel gieten we in een betaalbaar maandelijks abonnement, met zichtbaar rendement. 

CONTENT PLANNING

Onze content creators schieten foto's, maken video's, designen en copywriten de content die gepost wordt op jouw kanalen. Alles in lijn met jouw huisstijl, in een consistent geheel gepost op de juiste tijdstippen voor maximaal bereik en interactie.

SOCIAL ADVERTISING

Met social media is het mogelijk zeer gericht te adverteren op jouw doelgroep. Met de juiste content, juiste timing en het juiste advertentiebudget haal je het maximale uit jouw social media, voor maximaal resultaat!

SOCIAL STRATEGY

Welke koers gaan we op met onze social media? Een veelgestelde vraag bij menig bedrijf. Tijdens een intake op ons kantoor onderzoeken we waar de toegevoegde waarde ligt van social media voor jouw organisatie. Vanuit hier gaan we aan de slag met een ‘social strategy’, hét plan van aanpak voor jouw social media. 

ALLE PLATFORMs

Facebook of Instagram? YouTube of Vimeo? Snapchat of TikTok? Onze social media experts kennen nagenoeg alle platformen en gaan gericht aan de slag met social media om jouw merk te laten groeien. 

Waarom ON THE ROCKS Media?

Social media experts met daadkracht

Een bericht die door niemand gelezen wordt, een foto die niemand liked of een video die in de grijze massa verdwijnt: allemaal zaken die ons niet overkomen. Waarom? We weten wat er speelt op social media en weten jouw merk te verpakken in social content die impact maakt. We zijn daadkrachtig, laten je zien hoe we gaan groeien en zorgen ervoor dat je rendement behaalt met jouw social media. 

Social media hulp

Al bezig met social media maar het gevoel dat je niet het maximale eruit haalt? Onze social media experts werpen graag hun frisse blik op je huidige social media activiteit en gaan graag het gesprek aan over hoe je deze nóg beter kunt maken. 

Rocken op de socials

Meetbaar effect

Social Media zijn belangrijke zoekmachines geworden: je wordt namelijk óók gezocht op Facebook en Instagram, misschien zelfs eerder dan op Google. You better rock those socials: ze zijn vaak de eerste indruk van jouw organisatie.

 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?