Marketingcommunicatie advies

De juiste media voor jouw merk

Media inzet met impact

Doordachte marketingcommunicatie

Een advertentie in de krant, een flyer bij de kapper of die abri in het bushokje. Waar het vroegen ‘gissen in het duister’ was als het gaat om maximaal rendement halen uit je marketingbudget, is het in deze tijd een stuk transparanter. Met social ads, gerichte targeting en uitgebreide mogelijkheden om te rapporteren, zijn de mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken eindeloos… maar niet gemakkelijk! Gericht advies over de in te zetten middelen, de te gebruiken content, de doelgroep en doelstellingen: dát is marketingadvies waar je wat aan hebt. Direct over gaan op implementatie? Graag rollen we jouw marketingcampagne uit en gaan we jouw doelstellingen voorbij. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Gerichte communicatie naar je doelgroep

Of het nu gaat om een nieuw merk of een bestaande organisatie: ons marketingcommunicatie advies brengt je verder. Een analyse van de markt, de huidige middelen en jouw organisatie is daarbij de aftrap in de weg naar een marketingplan met rendement. Ons doel? In ieder geval: maximaal rendement behalen uit je marketingbudget. ‘Zomaar’ een advertentie in de krant is passé: we willen er wat voor terug en willen het liefst zo concreet mogelijk weten wat.

Doelgroep

Écht weten wie je doelgroep is: wellicht de meest onderschatte stap in het gericht inzetten van media om je boodschap over te brengen. Want één ding is zeker: ken je je doelgroep niet goed genoeg? Dan komt je boodschap niet aan en levert het niets op. De juiste communicatiemiddelen, afgestemd op je doelgroep, gaan er voor zorgen dat de boodschap overkomt en dat het je helpt groeien.

Contentcreatie

Bepaald welke media je moet inzetten? We zetten graag nog een stap verder met je en gaan graag samen aan de slag met contentcreatie. Denk hierbij aan fotografie voor je social media, video voor je bedrijfsvideo of webdesign voor je nieuwe website. We zetten het marketingadvies om naar daadkracht: gerichte contentcreatie en marketing. Van hoog niveau, meetbaar én efficiënt. Geen verloren marketingbudget, maar rendement!

Waarom B11 Media?​

Maximaal rendement uit je marketingbudget

De tijd van roekeloos investeren in media is passé. Wij geloven in heldere doelstellingen, duidelijke resultaten en marketing met impact. Graag gaan we het gesprek aan en kijken we hoe we jouw media naar topniveau kunnen tillen. 

Een goed verhaal vertelt zichzelf ook niet

Staat jouw merkstrategie al als een huis? Voordat je een gedegen marketingcommunicatieplan kunt uitvoeren, is een heldere merkidentiteit vereist. Hiermee helpen we je graag!

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?