Copywriting

Do you copy?

Jouw merk vertaald in duidelijke, spraakmakende tekst

Copywriting voor jouw website, social media en meer

Content = key! We schrijven jouw verhaal, hoe jij naar voren wilt komen. Hoe zie jij jouw merk? Wat moet je merk uitstralen? En wat willen je bezoekers lezen? Hoe willen ze dat doen? Allemaal vragen waar we samen aan gaan werken. We verzorgen een sterk staaltje tekst waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen en waarmee jij zeker weet dat het de lading dekt van jouw merk. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

De kracht van tekst

Een beeld zegt maar dan duizend worden, maar met goede tekst gaat het beeld pas écht leven. We geven toe: tekst is een vak apart. Het leek zo eenvoudig, je had het al een tijdje op je to-do list staan, maar die krachtige tekst rolt er maar niet uit. Je bent niet de enige! Een goede copywriter kan je helpen het geheel op papier te krijgen, in begrijpbare tekst die gelezen wíl worden. 

SEO WEBTEKSTEN

Om gevonden te worden op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt, zijn webteksten die én scherp zijn op inhoud én zoekmachine vriendelijke zijn essentieel. Vroeger: veel zoektermen in één tekst, onleesbaar geheel maar wél gevonden. Nu: een kloppende tekst waarbij nauwkeurig nagedacht is over de verwerking van zoekwoorden. Resultaat: resultaat!

INSPIRERENDE BLOGS

Gevonden worden is én blijft ontzettend belangrijk. Bij On The Rocks houden we de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten; blogs en relevante content zijn de sleutel tot succes. Op gestructureerde en frequente wijze blogs delen over relevante onderwerpen binnen jouw vakgebied levert een hoge relevantie op van jouw website en dus: hoge ranking in Google!

SOCIAL MEDIA content

Kort, krachtig en inspirerend. Voor social media is onderscheidend vermogen extreem belangrijk. Hoe spring je eruit in het vluchtige leeslandschap dat social media heet? Onze copywriters weten precies hoe en helpen je graag. 

Nieuwsbrieven

Met ons nieuwsbriefsysteem en onze content creators en copywriters garanderen we dat jouw nieuwsbrief gelezen wordt. Hoe onderscheid je je met jouw nieuwsbrief en gaan we voor maximaal rendement? Graag gaan we voor je aan de slag. 

Waarom B11 Media?​

Externe copywriters die van wanten weten

Onze copywriters verpakken jouw verhaal in tekst. Ze begrijpen jouw taal en zetten dit om in een schrijfstijl die jouw doelgroep gaat bereiken. We zetten woorden om in daden en gaan voor succes als het gaat om al jouw tekstuele content rondom je organisatie. 

GOOGLE RANKING

Copywriting gaat ervoor zorgen dat jouw website bovenaan staat in Google. Copywriting is altijd een essentieel onderdeel van iedere SEO/SEA campagne. In combinatie met een sterk staaltje fotografie, videografie en grafische vormgeving gaan we knallen met jouw online domein. 

Nieuws & Blog

We doen het zelf stiekem ook!

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?